Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi misyonu, "Neden varız ?":Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, ahlaklı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alırız ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Başlama:08:45 Bitiş:15:55
Isınma: Kalorifer-Doğalgazlı
Yabancı Dil: ingilizce-arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02245120203

WEB - https://gemlikozdilekaihl.meb.k12.tr

Adres - Dr.Ziya Kaya Mah. Atatürk Caddesi No17 Gemlik/BURSA

Yerleşim Yeri - Dr. Ziya Kaya Mahallesi Atatürk Caddesi No:17 Gemlik/BURSA

Adres - Dr.Ziya Kaya Mah. Atatürk Caddesi No17 Gemlik/BURSA

Ulaşım 111,112,113 ve 114 no´lu otobüslerle ilçenin her bölgesinden kolayca ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 32Km uzaklıktadır. İlçe Merkezinde(Bursa-Yalova Yolu Kenarında) ÖZDİLEK AVM yanındadır.